Limon Kabuğu Soyma - Aromatik Bir Başlangıç
Cheese-cake, dondurma yahut gerçek limonata. Kuşkusuz limon ve portakal kabukları, yemek ve tatlı endüstrisinin vazgeçilmez malzemelerindendir.
Limon, portakal ve benzer yapıdaki narenciyenin kabukları inanılmaz yoğun aromalar ve çok yüksek besleyici maddeler içerir.
El ile yapması çok zor olan rendeleme işini, büyük hız ve kolaylık ile LS10E modelimizi kullanarak yapabilirsiniz.
Makinanın su kullanmadan çalışması sayesinde, tüm lezzet, aroma ve vitaminler, kabuk parçalarının içinde muhafaza edilir.
Hijyenik ve Kolay Temizlik
Soyulan kabuklar kolayca aşağıdaki toplama haznesine düşer. Tekerlekli hazneyi alarak soyulan kabukları ihtiyacınıza göre kullanabilirsiniz.
Soyulan limonları makinadan çıkarmak da çok kolaydır. Kapak kelepçesini çözün ve makinayı devirin. Limonlar aşağı dökülecektir.
Güvenlik Standartı
Kullanıcı (oparatör) güvenliği en üst düzeydedir. Eğer hazne ve hazne kapağının yerinde olduğu tespit edilmezse, makine çalışmaya başlamaz. Ayrıca, Elektronik panel, uluslararası standartlarla uyumlu düşük voltajda çalışır.